Activiteiten op de boerderij

Activiteiten op de boerderij

Vakantievermaak, kinderfeestjes en boerderijeducatie op de kaasboerderij! In de zomermaanden is er volop plezier te beleven op de boerderij. Kinderen van 4 t/m 12 jaar zijn welkom om hun verjaardag te vieren, een leuk uitje te hebben in de vakantie en een dagdeel boerderijeducatie te krijgen met vriendjes en vriendinnetjes. Dus kom gezellig langs.

Hoe ziet zoiets eruit?

Samen met Lisa, juf en kindercoach of boerin Karin gaan we op pad. Als eerste lopen we een rondje over de boerderij. We gaan de kalveren opzoeken in de stallen, de geiten, schapen, koeien en de merries in het land bezoeken. Natuurlijk laten we zien hoe we kaas maken en kun je de lekkere boerenkaas proeven! Daarna hebben we even tijd voor wat drinken en iets lekkers en is er een cadeautje voor de jarige! Ook gaan we boter maken en de poepquiz doen. Als jullie naar huis gaan krijgen jullie nog een zakje chips en een echte boerderijdiploma! Als je je kinderpartijtje op de boerderij viert, dan kun je hier natuurlijk ook je cadeautjes uitpakken.

Praktisch

Het is een 2 uur durend programma. De kosten zijn €85,00 bij een groep van 10 kinderen. Als je nog meer vriendjes mee wilt nemen kost het per vriendje €10,00. We willen bij 10 kinderen liefs 2 begeleiders mee, die een extra oogje in het zeil kunnen houden. Voor de begeleiders brengen wij geen kosten in rekening. Ze kunnen op de boerderij een lekker kopje thee of koffie krijgen.

Lijkt je dit nou ontzettend leuk om te doen? Neem dan contact met ons op via: info@kaasboerderijvanveen.nl of ljcvanveen@outlook.com 0636143756 of 071 5801154

We zien je graag op onze boerderij!