Brusjescoaching

Brusjescoaching

Je kent het wel, je kinderen zijn net terug van school en zijn lekker aan het spelen, kleuren of zitten even televisie te kijken. Het lijkt allemaal rustig te verlopen dus je besluit even wat drinken te pakken. Je komt terug met limonade en wat koekjes… en je treft een soort soort oorlogsgebied aan. Je weet niet precies wat er is gebeurt, maar één ding is duidelijk: je kinderen maken ruzie.

Alle kinderen maken ruzie. Tenminste, dat is te hopen. Want als je ruzie maakt leer je allerlei dingen over jezelf en probeer je anders of opnieuw in contact met de ander te komen.
Veel broertjes en zusjes hebben vaak ruzie met elkaar, dat is lastig maar ook heel gezond. Wanneer broertjes en zusjes te veel ruzie met elkaar maken, snel jaloers zijn en elkaar weinig gunnen is brusjes coaching een mooie mogelijkheid om anders met elkaar om te leren gaan.
Tijdens de sessie zijn de de kinderen samen aanwezig. Spelenderwijs gaan we aan de slag en leren de kinderen elkaar beter begrijpen en effectiever met elkaar te communiceren.

Voor broertjes en zusjes die weer leuk met elkaar willen omgaan.

Doel:
– Beter met elkaar communiceren;
– Weer lol met elkaar hebben;
– elkaar weer respecteren.

Meer weten over brusjescoaching? Neem contact met me op. Ik beantwoord graag al je vragen.