Over mij

Over mij

Hoi, mijn naam is Lisa van Veen. Wat leuk dat je een kijkje neemt op deze pagina.

Sinds 2009 ben ik werkzaam in het basisonderwijs. Inmiddels heb ik al voor allerlei verschillende groepen gestaan om verschillende leeftijdsgroepen te leren kennen en om mezelf te ontwikkelen. Tijdens het werken als groepsleerkracht merkte ik dat ik vooral geïnteresseerd was in de sociaal emotionele ontwikkeling van de kinderen. Natuurlijk ben ik als juf vooral gefocust op het leren, maar ik ben ervan overtuigd dat kinderen beter kunnen leren als zij lekker in hun vel zitten.

In 2019 ben ik gestart met de opleiding integratieve kindercounseling aan De Nederlandse Academie voor Psychotherapie. Inmiddels heb ik mijn diploma tot Kindercoach op zak en ben ik mezelf nog verder aan het ontwikkelen tot kindercounselor. Voor meer informatie over de academie klikt u hier.

Kinderpraktijk Lies heb ik opgericht om een een plek te creëren waar kinderen en ouders met hun problemen of klachten terecht kunnen. Een plek waar alles welkom is! Sinds 2015 werk ik als leerkracht in het basisonderwijs. Hier ligt dan ook mijn passie: werken met kinderen.

Als je op zoek bent naar hulp, neem dan contact met mij op. Zo kunnen we vrijblijvend overleggen wat ik voor jullie kan betekenen.